Σύλλογος Αγίου Γεωργίου - Καλλιστώ
Σύλλογος «Άγιος Γεώργιος»

Ένα άρθρο απο το protothema.gr

Το Δ.Σ. του Μικρασιατικού Συλλόγου εκπροσωπουμενο απο την προεδρο Μακαντάση Ντίνα και τα μέλη Ιατρού Μαρία και Λούκο Σωκράτη, βρέθηκε το πρωί του Σαββατου κοντα στους ηλικιωμένους τους κέντρου με μια εκδηλωση ανθρωπιάς προσφέροντας ζεστασια και χαρα

Ο Μικρασιατικός Σύλλογος “Αγιος Γεώργιος” Νέου Ψυχικού σε συνεργασία με τα στελέχη του Κέντρου Φροντίδας ηλικιωμένων, “Καλλιστώ”, οργάνωσαν και υλοποίησαν μια εκδήλωση ανθρωπιάς για τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο Κέντρο, το οποίο πέραν της Ιατρικής Φροντίδας που παρέχει, ενδιαφερεται και για την ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων και δραστηριοτητων για τους ηλικιωμένους που θα τους παρεχουν ηρεμες και ευχάριστες στιγμες.

Το Δ.Σ. του Μικρασιατικού Συλλόγου εκπροσωπουμενο απο την προεδρο Μακαντάση Ντίνα και τα μέλη Ιατρού Μαρία και Λούκο Σωκράτη, βρέθηκε το πρωί του Σαββατου κοντα στους ηλικιωμένους τους κέντρου με μια εκδηλωση ανθρωπιάς προσφέροντας ζεστασια και χαρα. Με κεντρικό ομιλητή τον ιστορικό-ερευνητή κ. Κιουλέκα Γιάννη, μελος του Μικρασιατικού Συλλόγου, σε ομιλια με θεμα: “Σμύρνη και Χαμενες Πατρίδες”, παρουσίαστηκε η ιστορικη, γεωγραφικη, οικονομική, πολιτικη και πολιτιστικη κατασταση της Μικρασίας, τα αίτια της Μικρασιατικης Καταστροφης και της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Ανατολιας. Ακούστηκαν παραδοσιακά τραγούδια της Σμύρνης και προσφέρθηκαν αναμνηστικά του Συλλόγου.

Πιο σημαντικό από την ανθρώπινη προσφορά του Μικρασιατικού Συλλόγου και την εξαιρετική προσπάθεια των ανθρώπων του “Καλλιστώ” ήταν και παραμένουν τα χαμόγελα και η ικανοποίηση στα πρόσωπα των ηλικιωμένων και η φωνη που ελεγε προς τα μέλη του Δ.Σ του Μικρασιατικού Συλλόγου “Να ξαναρθετε”